Choď na obsah Choď na menu

Cena je pre každého zákazníka snáď najdôležitejším kritériom pri výbere dodávateľa drevených okien alebo dverí.

K naším zákazníkom pristupujeme jednotlivo a cenové ponuky vypracovávame priamo na mieru podľa ich skutočných požiadaviek na funkčnosť a komfort.
Cenu výrazne ovplyvňuje použitý materiál a výroba. Výrobu realizujeme zásadne z kvalitných materiálov. Moderné technológie a dôsledné spracovanie zaručujú presnosť a kvalitu výrobku.

 A teraz si to rozoberme postupne:

-          Smrekový eurohranol cink tr. A – kvalitný certifikovaný smrekový eurohranol, ešte lepšie môže byť: smrekový eurohranol fixný, alebo iná drevina (dub, červený smrek...)
-          Profil Softline – oblejší profil na vonkajších aj vnútorných častiach okna, je to krajšie na pohľad, dotyk a povrchová úprava lepšie odoláva poveternostným vplyvom
-          Dekompresná drážka – zabraňuje pretečeniu okna
-          Presadená lišta – funkčne lepšia a vzhľadovo krajšia
-          Kovanie otváravo-sklopné s mikrovetraním – mikrovetranie – vyšší komfort používania okien
-          Rámová okapnica s koncovkami – chránená spodná časť okenného rámu
-          Krídlová okapnica s koncovkami – chránená spodná časť okna. Bez krídlovej okapnice dochádza najčastejšie k trvalému poškodeniu okna vplyvom poveternostných podmienok
-          3 tesnenia – hlavné tesnenie, dodatkové – protiprachové tesnenie a tesnenie pod zasklievaciu lištu – všetky tri sú dôležité kvôli lepším fyzikálnym vlastnostiam okna
-          Farebný silikón – prispôsobený farbe okna - je to omnoho krajšie
-          Profesionálna povrchová úprava Adler – povrchová úprava, ktorou sa dosahuje vynikajúci povrch drevených okien, hrubovrstvé lazúry sú odolné UV žiareniu, sú elastické a čo je tiež dôležité, poskytujú profesionálny prístup k ošetrovaniu okien – pre dlhoročné zachovanie počiatočnej kvality okien
-          Zasklievacie pásky pod sklo, podložky – ich použitie zabraňuje kríženiu okna, prípadne prasknutiu skla
-          Izolačné dvojsklo k = 1,0 – vzhľadom na súčasný vývin v termoizolačných požiadavkách na okná je to dvojsklo s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami. A veľmi dôležitý je aj výber dodávateľa samotného skla (preverte si u výrobcu okien). Pre šíršie profily je samozrejme ideálne trojsklo s ešte lepšími vlastnosťami.
-          Krytky na kovanie – krytky na okenné závesy farebne prispôsobené farbe kľučky
 
Našim zákazníkom sa snažíme ponúkať len to najlepšie a práve preto máme prepracovanú technológiu Euro 68, 78 a 92 s profilom Softline.
Skladba okna poskytuje  tie najlepšie tepelnoizolačné, technické a estetické požiadavky aj podľa najnáročnejších predstáv za prijateľnú cenu.
Nezabúdame ani na záručný a pozáručný servis.
Radi Vám vypracujeme cenovú ponuku. Môžete nás môžete kontaktovať na: jostolarstvo@orangemail.sk